Adam Hall

Alutruss

Big Fat Snare Drum BFSD

DiMavery

Eurolite

Grace Acoustics

JamStands

LogJam

Omnilux

Omnitronic

Onkart Gromt

Palmer

RegalTip Regal Tip

Sommer Cable

StageWorks

Taye Drums

Timber Tones

Ultimate Support

Rekvisita, kabler

Trosse, lysoppheng

Instrumenter og rekvisita

Big Fat Snare Drum

Lysutstyr

Stompbox

Trommetilbehør

Lyd og rekvisita

Trommestikker / visper

Rekvisita

Trommer

Plekter av tre

Stativer

Kreativ Scene har importert og distribuert musikk- og scenerelatert utstyr siden 2010. Målet har vært, og er fortsatt, å kunne tilby produkter og tjenester som er gode, unike og til å stole på. Derfor letes det konstant etter nye agentur som kan tilbys deg og resten av det norske markedet.


Kreativ Scene selger primært til næringsdrivende med relatert forretningsprofil, derfor vil det generelt henvises til lokale musikkforretninger.

Kreativ Scene

Hølleveien 21

4640 Søgne

Norway


Tel: (+47) 986 33 650

post # kreativscene.no

Gitarutstyr

Kabler DIY kit

NYHET: Nytt agentur - Big Fat Snare Drum


BFSD ble laget for å enkelt kunne transformere skarptrommen din til en vintage, beefy, 70‘talls stor feit skarptromme. I tillegg til å dempe lyden, som tape og andre dempeløsninger, senker også BFSD den grunnleggende tonen i trommen. Bare plasser en av de mange modellene på toppen av ditt eksisterende skarptrommeskinn. BFSD er designet for å gjøre det enklere for trommisen å finne sin signatur lyd og for å slippe stresset med å ta med seg en ekstra skarptromme på jobb. Sjekk de ut i din lokale musikkforretning.

Mer info...

NYHET: Bullet Cable er tilbake


Ønsker du kabler med minimalt signaltap? Eller et pedalbrett som er ryddig og strøkent? Da er Bullet Cable noe du bør sjekke ut. Slug Kit er prisbelønnet og verdens raskeste gjør-det-selv kabelsett. Konstruert for god signalkvalitet, klarhet i tonen og maksimal holdbarhet.

Mer info...

Demping av trommer

NYTT AGENTUR: SlapKlatz


Det er en stor glede å kunne si at SlapKlatz blir nå å finne hos Kreativ Scene. SlapKlatz brukes av trommiser over hele verden til å fjerne uønskede lyder og overtoner fra trommene. Glem gaffa, bruk heller SlapKlatz.

Mer info...

Ørebeskyttelse

NYHET: UFO - Low Volume Cymbals


UFO er et nytt merke innen "low volume cymbals" - et fantastisk forhold mellom pris og kvalitet. De har mange små hull som tar lyden ut av cymbalene, samtidig som de fortsatt høres og føles ut som vanlig cymbaler.

Med andre ord - perfekte for øvingsrom, skoler og andre arena som ønsker lavere volum.


Mer info...

Cymbaler

NYHET: To nye agenturer på lager


Vareutvalget vokser stadig. Nå er både DRUMnBASE og Ear-Q å finne her. Førstnevnte har blant annet en trommematte som er kompakt, solid og lett å ta med seg. Ear-Q har ørepropper designet for komfort og spilleglede samtidig som man beskytter hørselen.


Mer info...